OvidiuCam

First of all we felt very comfortable the whole time. He is very professional and knew how to interact with our 1 year old son to make some beautiful pictures which will be great memories for our whole Family. Even under time presure, because our son gets bored pretty fast 🙂, he made many great different motives. We had fun all the time and it was simply a great experience with a great result.

  • Lucy & Peter

Aceasta frumoasa colaborare a inceput  odata cu botezul fetitei  noastre si a continuat cateva luni  mai tarziu cu ziua nuntii noastre urmata de aniversarea unui an a fetitei. Ovidiu a dat dovada, pe tot parcursul colaborarii ,de promptitudine , profesionalism si un simt artistic nemaipomenit. Pozele rezultate  au depasit cu mult  asteptarile noastre dar si a familiilor noastre. Aceste amintire  ne vor bucura sufletele peste ani si ani si vom apela, cu cea mai mare  incredere si drag, la serviciile lui Ovidiu ori de cate ori vom dori sa imortalizam cele mai  speciale momente din viata  noastra.

  • Tanya si Alex

Am aflat de Ovidiu de pe Facebook, vazand pozele de la nunta unei prietene. L-am cautat si dupa o singura intalnire am hotarat ca el este cel cu care trebuie sa colaboram pentru cea mai frumoasa zi a vietii noastre. Din momentul cand am batut palma pana in momentul cand ne-au fost inmanate pozele si albumul a fost o colaborare extrem de placuta. De cate ori am avut nevoie de un sfat legat de marele eveniment, nu am ezitat sa-l sunam si sa-i cerem o parere. Cu cateva zile inainte de eveniment am pus la punct toate detaliile, cam ce fel de poze am vrea, iar in ziua nuntii totul a mers struna. Chiar daca noi am facut cununia civila in aceeasi zi, dar imbracati altfel decat mire si mireasa si totul a fost pe fuga, nu s-a ratat niciun moment. Au fost surprinse toate momentele frumoase (lacrimi, emotii, fericire etc). Rezultatul este unul de exceptie. Ne uitam de fiecare data cu placere la poze si la albumul in care este rezumat perfect tot firul evenimentelor. In privinta livrarii pozelor si albumului nu a existat nici macar o zi de intarziere. Per total a fost o colaborare de care suntem mega multumiti si recomandam din toata inima. Cu siguranta vom mai colabora si pentru alte evenimente importante din viata noastra.

  • Iulia si Catalin Datcu

Programeaza o sedinta foto

Va rog sa specificati tipul, data si locatia evenimentului, alaturi de alte informatii relevante pentru a primi un raspuns detaliat si prompt.